FOTOFORUM 11/06/2021

FOTOFORUM GFSVM

Fotoforum GFSVM Antoni Marín Amatller

VIDEO DEL FOTOFORUM

Fotografia i vídeo: eines de la narrativa transmèdia

 
Descripció:

Com a fotògrafs coneixem molt bé el llenguatge fotogràfic. Potser no estem tan avesats al llenguatge audiovisual tot i que amb els dispositius actuals (càmeres de fotografia i/o mòbils) podem fer indistintament fotografia o vídeo. Durant la sessió farem una comparativa entre els dos media, analitzant punts en comú i els elements que els diferencien.
D’altra banda, tant la fotografia com el vídeo son mitjans que fem servir narrativament, sobretot a través de les xarxes socials. Introduirem les bases del que coneixem com a narrativa transmedia i que consisteix bàsicament en la construcció de missatges complementaris a través dels diferents canals (Facebook, blogs, Instagram,….)
Durant la sessió farem dues parts. En la primera duré a terme una presentació de la meva evolució com a fotògraf i en la segona parlarem de fotografia, vídeo i narrativa transmèdia.

Presentació personal

Antoni Marín Amatller. Professionalment sóc professor de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) en el Grau de Tècniques d’interacció digital i multimèdia, el Grau de Disseny i creació digital i el Grau d’Art. M’encarrego de les assignatures de Fotografia, Video, Composició digital, Creació de mons virtuals i els Treballs finals de Narratives 2D i 3D. A nivell de recerca actualment treballo en l’aplicació de la Realitat Augmentada a l’elearning,
Anteriorment vaig treballar com a guionista, realitzador i editor en el programa l’Escola a casa, del departament d’Ensenyament per al Canal 33.

A nivell de fotografia sóc soci d’AFOCER i AFOTMIR. Participo en les activitats socials, en concursos i he fet diverses exposicions.

Aquesta entrada s'ha publicat enFotoforums i etiquetada .

Publica un comentari

El seu correu electrònic mai és publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

*
*