FOTOFORUM GFSVM 10/07/2020

Fotoforum

Fotoforum. Life&Time. 10/07/2020, 19:00h.

   

Introducció.

Dins del cicle iniciat al juny en què tractem de mostrar projectes fotogràfics interessants, tenim el que porta per títol “Time & Life”, presentat per Francisco Sandalinas, Paco per als amics.

Paco és arquitecte i encara que la fotografia no és la seva professió, les seves fotos tenen una qualitat indubtable, sobretot per l’equilibri dels enquadraments i  la capacitat de combinar en les seves fotografies de viatges, l’entorn humà, urbà i arquitectònic.

Si hagués de destacar del Paco una característica personal, aquesta és sens dubte la seva “passió” per tot allò que fa i  aquest projecte, té tots els components, que li interessen i que vénen reflectits clarament en les seves fotografies.

La seva vocació viatgera, passa per aprofundir en altres cultures, recorrent territoris on, en moltes ocasions, és l’únic estranger en visitar-los, movent-se sempre per “lliure” i vivint aquestes experiències intensament.

Les imatges que veureu i sobretot l’experiència relatada, revelen, la íntima relació que hi ha entre “La vida” “El temps” i “El record”.

El descobriment que “La vida” i “El temps” són conceptes que influeixen “orgànicament” també en la imatges fotogràfiques que veurem, ens porta a unes reflexions, que val la pena comentar i debatre.

Miguel Sanz

 

Imatge

IMATGES   VIDEO

Col.loqui. Resum intervencions.

 

Enllaços relacionats amb el tema:

.-Rosa Isabel Vazquez: Que es un projecto fotográfico personal.

.- Joan Fontcuberta: Trauma

.- Antonia Caño: Llibre recomenat: Un perfecto equilibrio de Rohinton Mistry

Bibliotea "La Muntala" SVM

.- Antoni Robert.– Compositor musical.

.- Antoni Robert.-  Videos, Musica.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat enFotoforums i etiquetada , , .

Publica un comentari

El seu correu electrònic mai és publicat ni compartit. Els camps obligatoris estan marcats *

*
*